FriGalleri_opencall_logo.png

FRiGALLERi SÖKER UTSTÄLLARE!

Kulturhuset Klossen är fortfarande stängt på grund av samhällssituationen med Covid-19 och kommer vara det åtminstone till och med 21:a april 2021. Det innebär att FRiGALLERi inte kan genomföra utställningar på Klossen just nu, men vi har planer för framtiden och gör ett open call till en grupputställning!

OM UTSTÄLLNiNGEN:

Kreativitet mellan hemmets fyra väggar,

vad har du skapat i corona-pandemins sociala distansering?

 

Social distans, stängda dörrar till kulturlivet, digitala möten och ständig koll på handhygienen. 2020 blev ett annorlunda år, och många ser på 2021 med förhoppningar om minskad smittspridning och att kunna ses som vanligt igen.

När öppnare tider kommer vill FRiGALLERi organisera en utställning av det kreativa arbetet människor gjort under pandemins sociala distansering och isolering. Det kan vara text, broderi, måleri, skulptur, ljud, film, ja, vad som helst nästan. Det kan vara innehåll relaterat till covid-19, det kan ha ingen koppling alls.

open call_2.png

När det kommer gå att genomföra utställningen vet vi inte ännu eftersom Kulturhuset Klossen är just nu stängt, men vi hoppas att folk ska vara intresserade att så småningom delta.

 

Utställningen kommer också vara öppen för alla att ställa ut, oavsett om du har en högre konstutbildning eller inte och konstnärer som inte räknas till Umeås omnejd är också välkomna. Vi hoppas på ett knyt-kalas av olika konstuttryck!