KREATiViTET MELLAN HEMMETS FYRA VÄGGAR

VAD HAR DU SKAPAT i CORONA-PANDEMiNS SOCiALA DiSTANSERiNG?

ANMÄLAN TILL GRUPPUTSTÄLLNING 2021

 

Nu är konstnärer välkomna att anmäla sig till en gemensam utställning hos FRiGALLERi i Umeå. Längre ned på den här sidan hittar ni ett ansökningsformulär och en Dropbox-länk för att skicka in bilder.

Situationen med covid-19 har påverkat kulturlivet stort, därför är även högre utbildade konstnärer välkomna att söka till den här utställningen. Även konstnärer som inte räknas till Umeå omnejd är välkomna.

OBS!

FRiGALLERi har inte möjlighet att ta ansvar för verk som färdas långt. Det är konstnärens eget ansvar att se till att verket transporteras tryggt och säkert fram och åter.

Läs mer utställningens villkor här.


Om oss:

FRiGALLERi är ett ideellt styrt konstgalleri i Umeå som i vanliga fall inriktar sig på lokala konstnärer utan högre konstutbildning. Galleriet brukar då hjälpa till med det tekniska, annonserar och kuraterar utställningar tillsammans med konstnärerna. Vi huserar på Kulturhuset Klossen i stadsdelen Ålidhem och finns tack vare Studiefrämjandet.

BIFOGA BILDER PÅ VERKEN DU STÄLLER UT

Bilder på de verk du vill ställa ut laddar du upp till en Dropbox-mapp. Det är bara FRiGALLERi som kan ta del av det du lägger upp, inga andra ansökanden. Ange ditt och verkets namn i filnamnet så vi kan identifiera vilket konstverk som hör till vilken konstnär (exempel NAMN_VERK).

 

Vi tar emot filer i PNG, JPG, PDF. Har du ett konstverk i ett annat format, t ex en film eller ljudfil, så ange det i meddelanderutan i ansökningsformuläret.

Dropbox: https://www.dropbox.com/request/rKAneVZWCiLAeBwnn7WZ

ANMÄLAN TiLL UTSTÄLLNiNG

Tack för din anmälan!

OBS!!

GLÖM INTE ATT SKICKA IN BILDER PÅ VERKEN DU STÄLLER UT!

Bilder på de verk du vill ställa ut laddar du upp till en Dropbox-mapp, och ange ditt namn i filnamnet (NAMN_VERK).

Länk: https://www.dropbox.com/request/rKAneVZWCiLAeBwnn7WZ (JPG, PNG, PDF)

GDPR

De personuppgifter FRiGALLERi samlar in genom formuläret, t ex namn, e-mejladress och bostadsort, har endast i syfte att möjliggöra kommunikation mellan galleriet och konstnärerna och för att organisera utställningen. När utställningen är över kommer FRiGALLERi att radera alla uppgifter och inskickade bilder i Dropbox, om det önskas tidigare så hör av er till galleriet på fri.galleri.umea@gmail.com

FRiGALLERi använder sig av olika internettjänster som i sin tur har egna villkor, dessa är Wix, Dropbox och Gmail.

Sidan senast uppdaterad 2021-03-23