OPEN CALL

KäraÅlidhem_edited.jpg

FriGalleri känner en stor tillhörighet till platsen Ålidhem. Därför vill vi genom att ordna en grupputställning i höst hylla den konst som inspirerats av, på och runt Ålidhem. 

Ålidhem är ett mångkulturellt område med mycket rörelse, och ett ställe som många har en relation till. Har du någon relation till den platsen? Eller är din konst kanske grundad i allt som är Ålidhem? Är du intresserad för all historia som finns där och vill visa det i konst? Sök till vårt Open Call och var en del av vårt kärleksbrev till Ålidhem! Utställningen planeras att äga rum på Kulturhuset Klossen våren 2023.

Denna utställning är till för dig från Umeå med omnejd som på något sätt har en koppling till Ålidhem. Fysiskt, själsligt eller konstnärligt!

Längre ner på den här sidan finns ansökan där vi ber dig fylla i vilken typ av konst du söker med och en kort förklaring om kopplingen till Ålidhem. Du behöver även fylla i bostadsort och annan information vi behöver för att godkänna din anmälan.

 

Efter din inskickade anmälan länkas du till en Dropbox-mapp för att skicka in bilder eller skisser på dina verk! Vi ser helst att du lägger in en .PDF eller en mapp som är döpt till ditt namn.

 

Vi tar emot filer i .PNG, .JPG, .PDF. Har du konstverk i annat format ex. en film eller ljudfil? Ange det i meddelanderutan i formuläret nedan.​

 

Det är bara FRIGalleri som kan ta del av det du lägger upp, inga andra ansökanden.

Har du inte möjlighet att lägga in filer på dropbox direkt vid anmälan finns länken här:

Dropbox - https://www.dropbox.com/request/ekS8EbaU1aYM7zBr9BiN

Anmälan är endast godkänd när formuläret är inskickat och dina filer finns på Dropbox!

Frigalleri har inte möjlighet att ta ansvar för verk som färdas långt. Det är konstnärens eget ansvar att se till att verk transporteras tryggt och säkert till och från utställningslokalen.

Läs mer utställningens villkor Här.

OBS!

ANMÄLAN TILL UTSTÄLLNING

GDPR

De personuppgifter FRIGalleri samlar in genom formuläret, t ex namn, e-mejladress och bostadsort, har endast i syfte att möjliggöra kommunikation mellan galleriet och konstnärerna och för att organisera utställningen. När utställningen är över kommer FRIGalleri att radera alla uppgifter och inskickade bilder i Dropbox, om det önskas tidigare så hör av er till galleriet på fri.galleri.umea@gmail.com

FRIGalleri använder sig av olika internettjänster som i sin tur har egna villkor, dessa är Wix, Dropbox och Gmail.

Sidan senast uppdaterad 2022-05-01